Friday, November 30, 2012

The Importance of Communication Skills

gaan hand in hand, en logischerwijs dus. Nochtans, een groot percentage van de mensen die opleiding en honen van effectieve communicatievaardigheden nooit ontvangen het soort blootstelling die ze nodig hebben om te worden effectieve communicatoren.

Mogelijk is een van de grootste problemen wanneer mensen naar managementfuncties verplaatst dat hoewel zij hebben de tools en training om te voldoen aan hun fundamentele functie-eisen, zij niet de vaardigheden om te communiceren effectief aan collega's en ondergeschikten. Aanvullende opleiding is vaak nodig om te helpen deze potentiƫle managers om te leren om te spreken, e-mail en handelen hun weg naar efficiƫnte en effectieve communicatie.

Helaas in veel gevallen ontvangen mensen niet de opleiding die ze nodig hebben. Ze worden achtergelaten om te ontwikkelen vaak verslaan of slechte gewoonten in hun communicatie-inspanningen.

Er zijn een paar die prosper, gewapend met een natuurlijk talent om te communiceren met verschillende bronnen. Deze individuen zich snel aanpassen aan elke omgeving en vaak vinden zelf optreden als bemiddelaars tussen teams, of verschillende niveaus van het management.

Het is jammer dat de vaardigheden als een set vaak naar degraderen de

View the Original article

0 comments:

Post a Comment